State of Art

Elk seizoen heeft Terra Mannenmode weer een ruime collectie kleding van State of Art voor mensen met een actieve lifestyle. De kleding kenmerkt zich door makkelijke mode die geschikt is voor ieder kleedmoment. Het Nederlandse merk past prima binnen het modebeeld wat je dagelijks ziet op straat. Er zijn combinaties mogelijk die uitstekend zakelijk gedragen kunnen worden op het werk in de vorm van een colbert, een nette pantalon en een keurig overhemd. Maar u kunt het colbert en het overhemd ook ruilen voor een meer casual trui en een stoer jack, dan gaat u alsnog stijlvol de deur uit in uw vrije tijd.

De passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak en de liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd. Alle collecties zijn zo samengesteld dat alle artikelen uit een kleurbeeld makkelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd. Dat maakt het voor u wel heel erg makkelijk! Als u er niet uitkomt kunt u natuurlijk ook een van onze adviseurs vragen om advies!

 

State of Art

Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode is de uitgebreide collectie van State of Art bij Terra Mannenmode de komende jaren verzekerd voor een ‘statement of style’.